- Fiets Zitjes -


- Fiets Kinderzitjes POLISPORT -

POLISPORT Bubbly Mini

Verkrijgbaar in Zwart, Bruin, Grijs en Créme. Bubbly Mini Plus is het ideale fietsstoeltje om kleine kinderen voor op de fiets te vervoeren.  Deze voorstoel maakt het vervoer van kinderen van 9 tot 15 kg mogelijk en kan voorin in de balhoofdbuis worden aangebracht. Eenvoudig en stevig, deze typisch Nederlandse designstoel is de perfecte oplossing voor uw dagelijks gebruik.  Dit model heeft twee montagemogelijkheden voor toepassing in bredere en smallere buizen.  Dit babyzitje voorop is eenvoudig te monteren op de fiets.  Past alleen op ronde buizen en kan eenvoudig worden geïnstalleerd of verwijderd door op de knoppen te drukken.  Kan in twee standen naar voren en naar achteren worden bewogen voor meer comfort voor zowel berijder als baby.

48.99 €

POLISPORT Bubbly Maxi

Verkrijgbaar in Zwart, Grijs, Bruin en Créme. Bevestiging achterdrager of framedrager. Bub bly Maxi + CFS is het ideale achterzitje voor fietsen met bagagedrager.  Dit rek babyzitje is voorzien van een nieuw waterdicht kussen, compatibel met dragers in overeenstemming met ISO11243 -120 TOT 175 mm.  Ook compatibel met e-bikes: nu geschikt voor bredere bagagedragers -185 mm. Dit model is ideaal voor kinderen tot 22 kg.  Stevig, betrouwbaar, comfortabel en veelzijdig, de Bubbly is geïnspireerd op het Ducth-ontwerp en wordt geleverd in 5 mooie kleuren die passen bij alle fietsen op de markt.  Het zitje kan in 3 posities worden geplaatst, afhankelijk van de grootte van het kind en de fiets.  De Bubbly heeft een ergonomische vorm die een comfortabel gebruik van de helm mogelijk maakt.  Bovendien zijn zowel de voetsteunen als de veiligheidsgordels verstelbaar, waardoor een uitstekende pasvorm mogelijk is naarmate het kind groeit.

55.99 €

POLISPORT Windscherm

Perfecte accessoire die past bij uw Polisport fietsstoeltje voorop - compatibel met alle polisportzitjes voor.  Extra bescherming tegen regen, wind en insecten.  Onze voorruit zorgt voor een comfortabele fietstocht voor het kind, vooral bij slechte weersomstandigheden.

31.99 €

  — Fiets Kinderzitjes QIBBEL —

  QIBBEL Air vooraan

  Verkrijgbaar in Black, Denim Blue, White Smoke en Turquoise.  Ben je op zoek naar een voorzitje?  Een fietsstoeltje voorop je fiets is ideaal voor jonge kinderen tot 3 jaar.  Het geeft zowel jou als je kindje een prachtig uitzicht.  Vanaf 9 maanden mag je al fietsen met je baby, dan zijn ze vaak sterk genoeg om zelfstandig te zitten. De voorzitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen, hebben een ergonomische zitting, zijn eenvoudig te monteren en robuust. Qibbel Air voorzitje De zitting van de Qibbel Air is gemaakt van mesh, een zeer licht materiaal dat ook gebruikt wordt voor de zittingen van rugzakken en bureaustoelen.  Het materiaal zit zeer comfortabel, droogt snel en warmt niet op in de zon.  In zo'n fietsstoeltje zal je kindje lekker genieten, en jij dus ook.

  69.95 €

  QIBBEL Air Achteraan

  Verkrijgbaar in Black, Denim Blue, White Smoke en Turquoise.  Ben je op zoek naar een achterzitje?  Even naar de bakker, zwemles of samen een mooie tocht maken.  Met de achterzitjes van Qibbel neem je je kind overal mee naartoe.  Je neemt je kindje al mee vanaf 9 maanden tot een leeftijd van 6 jaar. De achterzitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen, hebben een ergonomische zitting en zijn eenvoudig te monteren. Qibbel Air achterzitje De nieuwe Qibbel Air is zelfs het lichtste fietsstoeltje van Nederland.  De rugleuning is gemaakt van mesh, een zeer licht materiaal dat ook wordt gebruikt voor de zitting van bureaustoelen.  Hierdoor weegt het fietsstoeltje slechts 2,5 kilogram.  Het materiaal is slijtvast, ademend en goed schoon te houden.  Praktisch en comfortabel.

  89.95 €

  QIBBEL Achteraan 6+

  Verkrijgbaar in Grijs.  Even je kind uit school halen?  Of achterop naar opa en oma? Ook al kan je kind zelf fietsen, het is fijn om ook een goede fietsstoel te hebben.  Een die veilig is én lekker zit. De fietsstoeltjes van Qibbel zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.  De Qibbel 6+ Junior is extra stevig, heeft een veiligheidsgordel en inklapbare voetsteunen. Het zitje is geschikt voor kinderen tot 35 kilo.  Super stevig dus.  De bevestiging heeft een update gekregen waardoor het zitje nog sneller gemonteerd kan worden en op nog meer fietsen past.

  64.95 €

  QIBBEL Air Windscherm

  Met ons Belgische weer heb je een windscherm nodig dat tegen een stootje kan.  Het windscherm van Qibbel beschermt je kind tegen storm, regen en felle zon. 

  29.95 €

  QIBBEL Air Framebevestiging

  Heeft jouw fiets geen bagagedrager?  Dan is het toch mogelijk om onze kinderzitjes te bevestigen.  Met onze framebevestiging monteer je het fietsstoeltje boven het achterwiel aan een beugel.  Handig, want zo neem je toch je kind mee achterop. Monteer de framebevestiging De framebevestiging monteer je op ronde en ovale frames met een diameter van 22 tot 40 millimeter.

  29.95 €

  QIBBEL Toybar handvaten

  Tuut, tuut? Wie komt daar aan?  Met deze toybar heeft je kindje nog meer plezier op de fiets.  Dit speelstuur is voorzien van een toeter en dierennavigatie.  Je monteert de toybar eenvoudig op de beugel van het windscherm. 

  17.95 €

  QIBBEL Fietsslot

  Met dit stevige cijferslot laat je je fietsstoeltje met een gerust hart achter.  Het slot is klein en handig in gebruik. 

  8.95 €

   - Fiets Kinderzitjes BOBIKE -

   BOBIKE Mini One

   Verkrijgbaar in Bahama Blue, Snow White, Urban Black, Urban Grey, Chocolate Brown, Coffee Brown, Mighty Mostard, Olive Green en Strawberry Red.  De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design.  Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzitje.  In plaats van een kussentje, is voor de Bobike ONE gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal.  De schouderriemen zijn zacht en comfortabel.  En de voetsteuntjes verstel je eenvoudig én zonder gereedschap.  Uiteraard voldoet de Bobike ONE aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes.  Uniek dubbelwandig zitje voor extra veiligheid Comfortabele, waterafstotende zitting Zachte, comfortabele schouderriempjes Verbeterde, solide Easy-Click gesp Zonder gereedschap verstelbare voetensteuntjes Dutch Design Made in Europe De Bobike ONE Mini is een kinderzitje voor montage voorop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg.  De Bobike ONE Mini wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor smallere en bredere stuurbuizen.  Voor montage op een Ahead stuurpen is een apart montageblok verkrijgbaar. Product gewicht: 2705 g / 5,96 lb (incl. mounting material).  Product afmeting: 600 x 320 x 220 mm.

   69.99 €

   BOBIKE One+ Windscherm

   Verkrijgbaar in Bahama Blue, Chocolate Brown, Coffe Brown, Mighty Mostard, Olive Green, Snow White, Strawberry Red, Urban Black en Urban Grey Het Bobike ONE+ windscherm is gemaakt van sterk, slagvast en volledig transparant materiaal.  Zijn opvallende design vormgeving en kleuraccent passen perfect bij jouw Bobike ONE mini fietszitje.  Het windscherm is in een handomdraai te bevestigen en te verwijderen.  Je bevestigt het Bobike ONE windscherm direct in de montagebeugel van jouw Bobike mini.  Het windscherm kan tevens gebruikt worden in combinatie met de Bobike A-head adapter. Vergroot beschermend oppervlak Slagvast Volledig   polycarbonaat scherm Verstelbare posities Dutch Design & Made in Europe Product gewicht: 1271 g / 2,8 lb (incl. montage materiaal).  Product afmeting: 565 x 390 mm.  Dit windscherm kan tevens in combinatie met de GO en Classic mini (voor-) zitjes gebruikt worden.

   33.50 €

   BOBIKE One Maxi

   Verkrijgbaar in Bahama Blue, Snow White, Urban Black, Urban Grey, Chocolate Brown, Coffee Brown, Mighty Mostard, Olive Green en Strawberry Red. De Bobike ONE is een volledig nieuw fietszitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design.  Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig fietszitje.  In plaats van een kussentje, is voor de Bobike ONE gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal.  De schouderriemen zijn zacht en comfortabel.  En de voetsteuntjes verstel je eenvoudig én zonder gereedschap.  Het achterzitje is voorzien van het Click & Go montage systeem voor snelle montage én om het zitje eenvoudig op een andere fiets te zetten.  Uiteraard voldoet de Bobike ONE aan alle geldende veiligheidsnormen voor fietszitjes. - Uniek dubbelwandig zitje voor extra veiligheid - Click & Go Montage - Comfortabele, waterafstotende zitting - Zachte, comfortabele schouderriempjes - Verbeterde, solide Easy-Click gesp - Zonder gereedschap verstelbare voetensteuntjes - Ook geschikt voor montage op e-bikes - Dutch Design - Made in Europe De Bobike ONE Maxi is een fietszitje voor montage achterop de fiets en geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 18 maanden tot 6 jaar of tot een lichaamsgewicht van 22 kg.  De Bobike ONE Maxi wordt geleverd inclusief Click & Go montage voor bevestiging op de bagagedrager.  Click & Go past op bagagedragers met een breedte tussen de 120 - 175 mm en is speciaal ontworpen om zowel op e-bikes als op gewone fietsen te passen.  Het Click & Go montagekader is compatibel met de Bobike Exclusive, Tour en Bobike ONE achterzitjes. De Bobike ONE Maxi 1P wordt geleverd inclusief EASY montage i.c.m. de 1P framebeugel. Deze bevestiging is geschikt voor fietsen zonder bagagedrager of voor fietsen waarvan de bagagedrager niet voldoet aan de EN 1487 norm. Je bevestigt de beugel aan je zadelbuis en hij past op frames met ronde buizen met een diameter tussen de 28-40 mm en hij is geschikt voor 26" en 28" fietsen. De 1 Punt montage beugel voldoet aan de EN14344 veiligheidsstandaard. Inhoud: - 1x fietsstoeltje - 1x Bobike Maxi One montageblok - 2x Voetenbak met montage moer en bout - 2x Voetenbak riempje - 1x Montagesleutel - 1x Splitpen - 1x Gebruiksaanwijzing

   89.99 €

   BOBIKE Go

   Verkrijgbaar in Marshmallow Mint, Cotton Candy Pink, Vanilla Cupcake, Lemon Sorbet en Macaron Grey. De Bobike GO is de nieuwste toevoeging aan de Bobike collectie en werd speciaal ontwikkeld voor de internationale (niet Nederlandse) markt.  Nu kan men over de hele wereld genieten van slank en stijlvol Dutch design.  Net als alle andere Bobike zitjes, heeft ook de GO een dubbelwandige kuip.  Het slanke design in combinatie met de verhoogde bescherming, maakt de GO een eenvoudig te gebruiken fietszitje.  Perfect voor een veelzijdige familie die klaar is voor dagelijks woon-werk-school verkeer op de fiets.  De Bobike GO komt in vijf heerlijke pastelkleuren en wordt uitgevoerd met een volledig nieuw bevestigingssysteem.  De bagagedrager bevestiging is geïntegreerd in het zitje en past op bagagedragers met een breedte van 120 tot 185 mm en buisdiameters van 10 tot 16 mm.  De framebevestiging is een nieuw systeem binnen de Bobike range en het is voorzien van een veiligheidshouder met groene indicatoren die een visueel signaal geven m.b.t. juiste installatie van het fietszitje. De framebevestiging laat je tevens het zitje in 3 posities verschuiven naar gelang de lengte van het kind of de maat van de fiets. De nieuwe framebevestiging past op ronde en ovale zadelbuizen met een diameter tussen 28 en 40 mm en is speciaal ontworpen zodat de remkabel niet in het gedrang komt. De benodigde buislengte voor montage is 105 mm. Bovendien heb je helemaal geen gereedschap nodig om het zitje te monteren. Uniek, verstevigd dubbelwandige kuip voor extra bescherming Veiligheidsreflector op de achterzijde Solide, Easy-Click sluiting Eenvoudig te verstellen voetsteunen en gordel Geen gereedschap nodig voor montage en verstellen Extra bescherming rond het hoofd Dutch Design & Made in Europe Voldoet aan de EN14344 veiligheidsstandaard Product gewicht: 3215 g / 7,09 lb (incl. montage materiaal).  Product afmeting: 864 x 408 x 273 mm.

   69.99 €

   BOBIKE Classic Junior

   Verkrijgbaar in Black De Bobike Classic Junior is een zitje dat steun biedt bij het zelfstandig rechtop zitten achterop de fiets.  De Bobike Classic Junior heeft een draaggewicht tot maar liefst 35 kilogram.  Het zitje is voorzien van een heupgordel zodat je kind niet kan gaan staan achterop de fiets.  En dicht geklapt is het zitje een multifuntionele bagagedrager inclusief handige tassenbeugel. Zachte, waterafstotende bekleding Tevens als bagagedrager te gebruiken Inclusief handige tassenbeugel In lengte verstelbare heupgordel In hoogte verstelbare voetsteunen De Bobike Classic Junior is een junior zitje voor montage achterop de fiets en geschikt voorkinderen met een leeftijd 5 tot 10 jaar of tot een lichaamsgewicht van 35 kg.  De Bobike Classic Junior wordt geleverd inclusief montagemateriaal voor bevestiging aan de zadelbuis.  Deze bevestiging past op ronde en ovale buizen met een diameter van 28-50mm.  De Bobike Classic Junior is niet geschikt voor e-bikes met een batterij in de bagagedrager. Product gewicht: 4335 g / 9,56 lb (incl. montage materiaal).  Product afmeting: 320-70 (ingeklapt) x 250 x 380 mm.

   84.99 €

   BOBIKE Exclusive Windscherm

   Verkrijgbaar in Cinnamon Brown, Denim Deluxe, Urban Black, Safari Chic en Urban Grey. In België fietsen we door weer en wind.  Bescherm je kindje tegen zon, wind en regen met een windscherm dat past bij jouw Bobike mini fietszitje.  Het transparante scherm is sterk en slagvast.  Het is mooi vormgegeven en is verkrijgbaar in dezelfde kleur als jouw Bobike mini.  Het windscherm is in een handomdraai te bevestigen en te verwijderen. Solide en transparant scherm Slagvast Geen gereedschap nodig Verkrijgbaar in kleur passend bij je zitje Polycarbonaat scherm en solide onderkant Dutch design & Made in Europe Product gewicht: 780 g / 1,73 lb (incl. montage materiaal).  Product afmeting: 635 x 400 mm.  Dit windscherm kan uitsluitend op de Exclusive mini voorzitjes bevestigd worden. 

   30.99 €